Møde Livsgnisten

Onsdag den 21. august var der igen Cafe møde. Denne gang var det tre fra Odsherred Statsorkester der underholdte og tidligere brandmand Kaj Lübeck der fortalte om mesilet der styrtede ned i Lumsås i 1982.

Inden vi kom i gang blev der dækket op til nogle flere, for der var over 60 personer til dagens arangement.Vi startede med at synge tre sange bl.a. " Jeg er Havren ". 

Derefter var det Kaj Lübeck tur til at fortælle om sin oplevelse som nyansat brandmand. Mellingen kom kl 11:32 og den lød på at en flyver var styrtet ned i Lumsås. I første omgang var der først kommet 3 brandmænd til stationen, de skulle godt nok havde været nogle flere, men de blev enig om at de nok hellere måtte køre mod Lumsås. Det første som de mødte da de nåede frem var en bar grund hvorpå der stod et køleskab. Det viste sig senere at det var et misil affyret fra Peder Skram. Det viste sig senere at det var ca. 100 sommerhuse som var blevet beskadigt.

Da Kaj Lübeck var færdig med sin beretning blev det de tre orkestermedlemmer nemlig Rud Teilers - Wiggie og Tonni Larsen som underholdte.